Lukas Frivillighet


Vi ønsker å knytte til oss frivillige som kan være med på å skape liv til dagene på Lukas Hospice. Vi søker etter frivillige med ulik kompetanse og bakgrunn, som kan bidra innenfor flere områder. Vi tilbyr oppfølging og veiledning, utgiftsdekning og forsikring, samt et meningsfullt fellesskap med andre frivillige og ansatte. 

Ønsker du å bli frivillig hos oss? Ta kontakt direkte med oss på telefon 73 98 08 40 mellom kl. 12.00-15.00 mandag til fredag,

eller send oss en e-post til hkh@betaniamalvik.noNedenfor finner du informasjon om hva du kan søke på. Skriv litt om deg selv og din erfaring og din motivasjon for å bli frivillig hos oss. 

Lukas Vertskap

Som frivillig vert vil du bidra med miljøskapende og andre praktisk oppgaver ved vår dag- og døgnenhet. Det kan være å pynte og lage det hyggelig rundt pasienter og pårørende, og samvær med pasienter og pårørende i fellesarealer. Det kan også innebære å medvirke ved arrangementer ved institusjonen.

Vi søker etter deg som er personlig egnet for å møte pasienter og pårørende i en sårbar livssituasjon. Du har kanskje erfaring som er relevant for denne rollen? Vi søker deg som har godt humør og liker å snakke med andre. Personlig egnethet vil bli vektlagt ved utvelgelse til denne rollen.

Som frivillig vert vil du gå i vakter på dag og kveldsvakt.

Søk her

Lukas Våketjeneste

Vi søker frivillige som kan tilby medmenneskelig nærvær til pasienter og pårørende i livets aller siste dager og timer. Vi ønsker at ingen skal  dø alene og at pårørende kan få støtte og avlastning.

Vi søker etter deg som på en særlig måte er nærværende, ivaretar grenser, er lyttende, moden og stødig. Du må kunne skape ro og være empatisk
tilstede for pasienter og pårørende frem til døden.

Våketjenesten avtales utfra når det passer for deg og behov ved institusjonen.

Lukas Kulturkalender

Lukas Hospice vil skape en gruppe av frivillige som har som oppgave å etablere og drive et kulturtilbud ved Lukas Hospice. Målsettingen er å ha et kulturelt tilbud en gang i uken for våre pasienter, pårørende og frivillige.


Hovedoppgaven vil være å skaffe kulturformidlere som ønsker å bidra med dette. Vi ser for oss musikk, sang, fortelling, dikt, dans og andre uttrykk som innslag i vår kalender. Gruppen som etableres vil har en kontaktperson hos de ansatte for å bygge opp dette tilbudet. 

Vi søker etter mennesker som har engasjement for kulturinnslag som verktøy for å skape liv til dagene. Kanskje du har kontakter som kan være nyttige? Du må ha evne til å arbeide i gruppe, arbeide målrettet, like utadrettet virksomhet og det å komme i kontakt med andre. 


Vi tilbyr givende arbeid sammen med andre frivillige i en arbeidsgruppe.

Søk her