Lunsj
Uke 38

Mandag 14.September
Pastasalat med røyka laks med brød og smør                                               

Kr. 33,-
allergener: selleri

 

Tirsdag 15.September
Fajitas
med frisk salat                                                     

Kr. 60,- 
allergener: melk, selleri, gluten (hvete)          

 

Onsdag 16.September
Spekemat med eggerøre og potetsalat
Brød og smør                                                      

Kr. 60
allergener: Gluten, melk og egg                                        
Torsdag 17.September
Hamburgertallerken
salat og dressing                                                 

Kr. 60,-
allergener: egg, melk, gluten (hvete) i brødet

 

Fredag 18.September
Pizza med salat og dressing                                

Kr. 60,-
allergener: gluten(hvete)

Lunsj
Uke 39

Mandag 21. september
Tunfisksalat med egg og pasta, brød og smør                                                    

kr. 49,-
allergener: gluten i rundstykket, fisk, egg

 

Tirsdag 22. september
Kremet fiskesuppe med brød og smør     

kr. 33,-

allergener: melk, fisk, gluten i brødet          

 

Onsdag 23. september
Pasta bolognaise med frisk salat kr.60,-                                
allergener: selleri, gluten, melk              

 

FÅRIKÅLENS DAG
Torsdag 24. september

Fårikål                                                             

kr. 60,-


Fredag 25. september
Pikant tomatsuppe med egg brød og smør             kr. 33,-
allergener: egg, selleri, gluten i brødet

Middag
Uke 38

Mandag 14. September
Hovedrett:

Løkball med kålrabi, stekt bacon og kokte poteter

Suppe: Fruktsuppe

 

Tirsdag 15. September
Hovedrett:

Kjøttboller i løksaus med hodekål, gulrøtter og kokte poteter

Dessert: Polentapudding med rødsaus

 

Onsdag 16. September

Hovedrett:
Plukkfisk med bacon

Søt suppe: Sviskesuppe

 

Torsdag 17. September
Hovedrett:

Biff ala Lindstrøm med blanda grønnsaker, brun saus og Saltbakte poteter
Dessert: Sjokoladepudding med vaniljesaus

 

Fredag 18.September
Hovedrett:

Pølsefrikasse med blomkål og broccoli. Kokte poteter
Dessert: Fruktsalat med pisket krem

 

Lørdag 19.September
Risengrynsgrøt - Spekemat som grøtpinne
Dessert: Skogsbærmousse

 

Søndag 20.September
Hovedrett:
Småsteik og kjøttkaker med gulrøtter, broccoli og kokte poteter
Dessert: Mandelkjernepudding med rødsaus

 

Bestilling

Bruk vårt bookingsystem, klikk her

eller send oss en e-post: kjokken@betaniamalvik.no

 

Betales med VIPPS til:

BETANIA MALVIK KANTINE

Bestillingsfrist:
Senest 13:30 dagen før


Maten vil være pakket
og klar for levering
klokken 11:00


Maten hentes i 
kantinen