Hjemmelaget mat fra vårt storkjøkken

Storkjøkken og middagslevering

Betania Malvik har et storkjøkken og er ansvarlig for produksjon og distribusjon av alle måltider ved virksomheten. Vi driver kantine for pasienter, pårørende, besøkende og ansatte.  Kjøkkenet har ansvar for produksjon av middag til Malvik kommunes helsetun/ dagsenter og til aktuelle hjemmeboende i kommunen.

Catering

Vi tilbyr catering til selskaper og arrangementer i Malvik og omegn, og kan skreddersy din meny. Det er også mulig å leie lokalet som har utsikt over Trondheimsfjorden. Ta kontakt med vår kjøkkensjef ved spørsmål. Se vår cateringmeny for detaljer.

Se cateringmeny

Lang tradisjon for matproduksjon

Helt siden 1945 har det vært matproduksjon på Betania Malvik. Det startet opp på “gamle Fagerli hotell” hvor det da var postkjøkken. Da Jonsborgbygget ble bygd i 1983 ble det laget et langt større kjøkken hvor maten skulle produseres og leveres til avdelingene vi hadde på tunet.

Først i 2015 ble kjøkkenet i Jonsborgbygget ombygd slik at vi fikk et storkjøkken. Det ble et stort og fint kjøkken med god plass og nydelig utsikt over både Betania og Trondhjemsfjorden.

Våre dyktige faglærte kokker lager all mat fra bunnen av. Maten har ingen kunstige tilsetningsstoffer, og vi har stort fokus på bærekraft. Vi leverer mat internt og eksternt på bestilling.  Internt etter avtale med hele virksomheten og eksternt med avtale i kommunen.

Våre lokaler egner seg til dåp/navnefest, minnesamvær og konfirmasjon.  Vi har kapasitet til 50 gjester, med parkeringsplass.

Vår oppskrift på suksess:

To store håndfuller kjærlighet til faget

Gode råvarer

Ett kg meningsutveksling

En dæsj kreativitet

To store porsjoner humor og glede

En klype tålmodighet

Godt arbeidsmiljø